16 ani de excelență

Mutari intercontinentale

Transportul intercontinental poate fi maritim sau aerian, iar in cadrul acestor tipuri de mutari compania noastra asigura servicii door-to-door.
In cazul transportului maritim bunurile dvs. vor fi plasate in containere metalice, sau in cazul unei cantitati mai mici, in cutii speciale din lemn.
Deasemenea, la transportul aerian se vor folosi cutii din lemn.
In cazul in care va mutati din Romania in strainatate, compania noastra se va ocupa de impachetarea bunurilor, in asa fel incat sa fie protejate impotriva deteriorarii si a umezelii, probleme ce pot aparea in timpul transportului maritim sau aerian. La destinatie se vor ocupa de livrarea bunurilor dvs. companii partenere XMove, din tara respectiva.
In cazul in care va mutati din strainatate in Romania, firmele partenere se vor ocupa de impachetarea bunurilor dvs., noi ocupandu-ne de livrarea acestora.
In cazul acestor tipuri de transporturi, XMove se va ocupa de intocmirea formalitatilor vamale, atat de export, cat si de import.

Mergem mai departe și suntem acum membri IAM, EURA

 

 Xmove Trans este membru acreditat al Asociației Internaționale a Transportatorilor (IAM). IAM este cea mai mare organizație comercială din industria mișcării și transportului de mărfuri cu 2.000 de membri în peste 170 de țări. Membrii săi oferă servicii de înaltă calitate în mișcare, expediere, transport și logistică și suntem bucuroși să fim membri ai acesteia.
De asemenea, compania noastră este membră a EURA.
Our philosophy
“Relax, we’ll take care of the rest”

Puteti accesa aplicatia de estimare online apasand butonul de mai jos. Veti avea posibilitatea sa ne explicati rapid ce aveti de mutat. Daca doriti, suplimentar, exista posibilitatea sa mergeti din camera in camera si sa alegeti fiecare articol ce urmeaza a fi mutat.

Cere o estimare online gratuita acum!